Fiken pizza

mars 11, 2017

Prøv en annerledes topping på pizzaen. And, fiken og grønnkål gir en ny smaksopplevelse! Kos dere:)

 

Du trenger:

1 basic pizzadeig
1 andebryst
1 beger creme fraiche
2 fedd hvitløk
1stort stykke gorgonzola
9 fiken
1 neve timian
halv pakke grønnkål
12 småløk
100 g valnøtter
4 ss flytende honning

 

Slik gjør du:

Gni inn andebrystet med salt og pepper og stek det med skinnsiden ned til den blir lett sprø før du vender den. Etterstek i ovnen i ca. 10-15 min. Ta ut og la den hvile.Lag pizzadeig og kjevle den ut til 4 flate pizzaer. Fordel over creme fraiche irørt finhakket hvitløk, delte fiken, gorgonzola, og valnøtter. Stek pizzaen på 225 grader i ca 15 min og topp med pannestekt grønnkål og småløk, skivet andebryst, fersk timian og honning. Dette kan bli en juleklassiker når du er lei av all den tunge maten.

 
Styling/ide: Monica B Sjøli Sporenstrek
Foto: Josefin Linder Team Sporenstrek
Ass: Ine Gaarder Team Sporenstrek