GILDE GRILL
Stylist: Monica B. Sjøli, Sporenstrek
Ass: Team sporenstrek
Fotograf: Josefin Linder, Sporenstrek
HELGRILLET YTREFILET MED TOMAT OG MOZZARELLA SALAT
Du trenger:
2 stk ytrefilet marinert fra Gilde 4 store tomater
1 pk cherrytomater
3 plommetomater
2 ferske mozzarella
4 skiver loff
olivenolje
2 fedd hvitløk
1 nece bladpersille
1 neve oregano
salt&pepper
1 glass god pesto
Slik gjør du:
Grill ytrefileten slik du ønsker den stekt. Husk å la kjøttet hvile litt før oppskjæring. Del loff i grove biter og pannestek dette sammmen med olje og hakket hvitløk og litt urter.Del tomater og fordel deltte utover et stort fat. Riv over mozzarella og ha over brødcrutongene. Topp med masse ferske urter og skivet ytrefilet. Godt med en god pesto servert til. Lag en hjemmelaget eller kjøp ferdig i butikk.