TRANEBÆR OG NØTTEBRØD MED BRESOLA OG AUBERGINE SPREAD

TRANEBÆR OG NØTTEBRØD MED BRESOLA

OG AUBERGINE SPREAD

Lag de deiligste sandwiches med godt brød og bresola som godt kan erstattes med parma, eller god skinke – og auberginespread så har du et mettende godt måltid ute i det fri. Fyll på med salattopper og minispirer og lag en skikkelig amerikansk mouth opener!

Tranebær og nøttebrød

Du trenger:

50 g gjær

2 ss sirup

4 dl sammalt mel

4,5 dl melk

2,5 dl kesam

8 dl hvetemel

2 dl valnøtter

litt salt

Slik gjør du:

Varm melken til 37 grader. Rør ut gjæren i melken. Tilsett kesam, sirup, salt og mel. Elt deigen godt.

La den i heve 30 min. Elt deigen ett par minutter til.

Tilsett tranebær og nøtter . Form ett runt stort brød med litt mel på overflaten. Sett på ett lund sted i 30 min.Stek på 200 grader i midten av ovnen i 20-35 min. La det avkjøles litt før servering.