Rabarbraispinner og karamelliserte gresskarfrø og frysetørret bringebærcrumble.

Rabarbraispinner og karamelliserte gresskarfrø og frysetørret bringebærcrumble.

Du trenger:
500 gram rabarbra
1 dl sukker
2 stjerneanis
3 dl vann

½ dl gresskarfrø
4 ss sukker
½ dl frysetørket bringebær og tranebær
Slik gjør du:
Del rabarbra i biter og ha det i en kjele sammen med sukker, stjerneanis og vann. Kok opp og la det småkoke en stund så smakene setter seg. Kjøl ned og velg om du siler vekk rabarbrakjøttet eller bare heller hele blandingen i isformer. Husk å ta vekk anisen. Sett i fryseren et par timer og du har deilig sommeris. Lag en bringebærcrumble som det er godt å toppe isen med ved å grovhakke gresskarfrø og karamellisere de i pannen med litt sukker. Bland så dette med frysetørket bringebær og tranebær. En enkel og spennende dessert en sommerkveld!