TRANEBÆR OG NØTTEBRØD MED BRESOLA OG AUBERGINE SPREAD
TRANEBÆR OG NØTTEBRØD MED BRESOLA
OG AUBERGINE SPREAD
Lag de deiligste sandwiches med godt brød og bresola som godt kan erstattes med parma, eller god skinke – og auberginespread så har du et mettende godt måltid ute i det fri. Fyll på med salattopper og minispirer og lag en skikkelig amerikansk mouth opener!
Tranebær og nøttebrød
Du trenger:
50 g gjær
2 ss sirup
4 dl sammalt mel
4,5 dl melk
2,5 dl kesam
8 dl hvetemel
2 dl valnøtter
litt salt
Slik gjør du:
Varm melken til 37 grader. Rør ut gjæren i melken. Tilsett kesam, sirup, salt og mel. Elt deigen godt.
La den i heve 30 min. Elt deigen ett par minutter til.
Tilsett tranebær og nøtter . Form ett runt stort brød med litt mel på overflaten. Sett på ett lund sted i 30 min.Stek på 200 grader i midten av ovnen i 20-35 min. La det avkjøles litt før servering.