GUINOA OG REDDIKSALAT PÅ ISBERGSENG

2014.02.05-Sensommer10818Custom-Name1.jpg

GUINOA OG REDDIKSALAT PÅ ISBERGSENG

1 hode isbergsalat delt i runde skiver

1 pose miks salattopper

1 blokk gresk fetaost

200 g reddiker

100 g sort guinoa

2 vårløk

1 liten rødløk

mikrourter

tabascodressing

150 g majones

50 g kesam

1 ss sherryeddik

1 sslimejuice

et par dråper tabasco

1 ss olivenolje

salt&pepper

Bland alle ingrediensene til dressingen og sett kaldt. Tilbered guinoa etter pakningsbeskrivelsen. Del isbergsalat i grove skiver og legg på skiver av fetaost. Topp med en miks av tilberedt guinoa, blandede salattopper, skivet vårløk, rødløk og reddiker.

Enkelt og annerledes!! Tips: legg reddikskiver og vårløk i iskaldt vann for en ekstra crispiness!